Saturday, June 25, 2011

cerita tentang DUA

harini memang nak bercerita yang berkaitan dengan nombor dua..

okay aku dah umur 20 tahun.terasa tua..errkk..

Dua subjek yang dah habis dikhatamkan..insyallah takkan mengulang kertas-kertas ini..adoii beratt woo subjek ni. moga allah lembutkan hati doktor bagi markah banyak-banyak..hehe markah nak banyak tulis nye seciput..hatoiii..

physiology-khatam cara sistem dalam badan bekerja
histology-khatam tahu pasal makhlus halus dalam badan

tahun dua perubatan makin nak habis..insyallah dengan izin allah akan melangkah masuk tahun 3 tahun depan.tahun dua terasa sangat sekejap.mungkin disebabkan terpaksa pulang ke malaysia disebabkan revolusi mesir. balik ke malaysia dua kali tahun ini terasa tahun depan nak balik dua kali jugak..winter break n summer break..ngeee~

balik oral histology call umi bercerita pasal tergagap depan doktor.terasa agak down tapi ada yang memujuk manusia takkan allah nak bagi sempurna semuanya.mesti akan ada kurang jugak kan..takpe memujuk hati kalau allah nak izinkan lulus insyallah akan lulus.tak kisah tergagap-gagap pun yang penting LULUS.





habis dua kertas rasa hati dah melayang ke malaysia..jasad masih kat mesir hati dah sampai kat rumah..
sabar..sabar dan terus bertahan..umi abah cepatlah datang.tak sabar nak jumpa..:(


akhir sekali,happy birthday nur imani mohd rosli..kamu dah 20 tahun.moga hepi di bumi india.biarpun terpisah benua doa aku sentiasa mengiringi mung..aaargghhh rinduu..

notakaki : nak dapat hadiah dari umi.lagi-lagi tak sabar nak umi datang cepat-cepat.


bermimpi menggunakan si kecik putih..hehe

5 comments:

liyana nadhirah said...

saya TER cabar dengan ur little whity tu..huhuhu


insyAllah sy doakn cik kaktus dpt naek tahun dgn cemerlang =)

nurul atiqah mohd azman said...

owh fine...putih tu mmg comel...haha...

insyaALLAH...semua naik...tade y tersekat...

NaZiRa HaN!m said...

yah..amiiiinnnn

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

insha-Allah u will pass well!:) doa...dan yakin boleh!

happy birthday to her:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)